Privacyverklaring

Voldoen aan loopbaanverwachtingen van werknemers: wat zijn de prioriteiten in 2024?

16 oktober 2023
Tekst
Vlerick Business School

Vlerick Business School, Great Place To Work en HRmagazine, Références en HTag slaan de handen in elkaar voor een onderzoek naar de loopbaanverwachtingen van Belgische werknemers.

Laat jouw stem horen!

Om klaar te zijn voor morgen moeten organisaties vandaag een sterk personeelsbeleid uitbouwen. Doordacht omgaan met het menselijk kapitaal blijft een van de belangrijkste pijlers om te anticiperen op een sterk concurrerende markt. Toch maken organisaties zich steeds meer zorgen dat zij binnenkort niet langer in staat zullen zijn om het juiste talent aan te trekken.

Het doel van deze studie is om Belgische organisaties te helpen in hun zoektocht naar hoe ze kunnen inspelen op de snel veranderende behoeften en verwachtingen van nieuwe talenten. Voor deze studie zijn we op zoek naar alle werknemers die momenteel in dienstverband werken in een Belgische organisatie.

De vragenlijst werd ontwikkeld door Vlerick Business School en peilt naar de loopbaanverwachtingen, -intenties, en sollicitatievoorkeuren. We analyseren het belang dat Belgische werknemers hechten aan de beloften die hun (toekomstige) werkgever doet. De resultaten zullen begin 2024 bekendgemaakt worden.

Als werknemer aan het werk in een Belgische organisatie? Neem deel aan onze studie en laat jouw stem horen!

KLIK HIER OM DEEL TE NEMEN AAN DE SURVEY

Werken mee aan deze studie:

Prof Dr. Dirk Buyens
Professor Human Resource Management
Vlerick Business School

Manon Debel
Customer Success Manager
Great Place to Work Belgium

Astrid Vandenbroucke
Manager
Great Place To Work Belgium