HR Sports Summit 2020: Healthy people, healthy company

28 september 2020
Tekst
Partner Content
HR Sports Summit 2020: Healthy people, healthy company

HR Sports Summit is een nieuw HR congres gericht op het belang van gezonde en mentaal weerbare medewerkers voor uw onderneming.

De 1ste editie vindt plaats op dinsdag 10 november van 9u tot 15u in Kortrijk Xpo biedt met sprekers als Dominique Baeyens (Vlaamse Topsportschool), Stephan Lesage (CEO Extra Group), Dr. Geert Everaert, Floris Wouterson, Kaat Van Cauwenbergh en moderator Gerd Bellemans een topprogramma aan.

Als kers op de taart presenteren 3 innovatieve bedrijven - Agristo, Delhaize en Decospan - u er hun gerealiseerde projecten en geven u hands-on informatie omtrent hoe u een duurzaam gezondheidsbeleid op het werk kan implementeren.

Programma

Registratie

HR Sports Summit is gericht op CEO’s en HR Managers die willen inzetten op gezonde en fitte medewerkers door een vitaal en evenwichtig bewegings- en voedingsaanbod te introduceren.

Registratie voor HR Sports Summit kost 95 € (incl. BTW). Deze prijs bevat naast het toegangsticket voor HR Sports Summit (of de link naar het Webinar) ook een toegangsticket tot Vitality Days.

Covid-19 proof

HR Sports Summit wordt COVID-19-proof georganiseerd, met de nodige veiligheid -en afstandsregels. Daarnaast vindt het congres ook online plaats onder de vorm van een Webinar. Mocht van overheidswege beslist worden dat een fysisch event niet mogelijk is, dan wordt uw deelname omgezet in een digitale deelname.

Healthy Companies