Charlotte Veys benoemd tot hr-directeur bij Balta Group nv

24 mei 2022
Beeld
Balta
Charlotte Veys benoemd tot hr-directeur bij Balta Group nv

Balta Group nv kondigt de benoeming aan van Charlotte Veys als HR Director. Ze wordt lid van het directiecomité van de Groep en verantwoordelijk voor het hr-management voor de 1300 werknemers van het bedrijf.

Die werken verspreid over het hoofdkantoor in Waregem (België) en de drie productievestigingen in België (Tielt, Zele) en de Verenigde Staten (Los Angeles).

Charlotte behaalde een masterdiploma psychologie aan de KU Leuven. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in hr-management en heeft de laatste twaalf jaar verschillende functies bekleed bij de Balta Group. Voor haar benoeming was ze Compensation and Benefits Manager.

Na de verkoop van haar Rugs, Residential polypropyleen en Non-Woven activiteiten aan Victoria PLC in april 2022, zal Balta Group nv verdergaan als een toonaangevende producent van duurzame textiele vloerbedekking voor hoogwaardige commerciële en residentiële toepassingen. Het bedrijf is genoteerd op Euronext Brussel en commercialiseert zijn producten in meer dan 100 landen wereldwijd onder de merknamen modulyss, arc edition, ITC en Bentley.