september102019

HROpleiding

Excel 4 HR

Hoe kan onze opleiding uw carrière aansterken? Soft HR is uw passie, het liefst gaat u met mensen aan de slag. Uw forte is te zorgen dat de juiste persoon presteert op de juiste plaats - dat weten we. Daarom gaan we graag samen met u op zoek naar de beste manier om uw soft skills vlot te vertalen naar harde cijfers. Spring aan boord om het kader van uw bedrijfsdata duidelijk uit te lijnen. Ga voor efficiënte communicatie zonder cijfermatige vertekeningen.

september272019

Rondetafel

Artificiële Intelligentie

Over artificiële intelligentie horen we heel veel en sommige berichten zijn spectaculair. De business is er volop mee bezig. Welke visie ontwikkelt HR op dat fenomeen?
Op het vlak van rekrutering en selectie zijn de claims soms gedurfd. Maar ondertussen ziet het er naar uit dat AI op vele domeinen taken kan verrijken. Wat kan HR leren van sales marketing bij het gebruik van chatbots? Of van communicatie op het vlak van sociale media? Wat zal de impact zijn van AI op leerprocessen?

september272019

Rondetafel

Het Talent Van Morgen

Klassieke opleidingsprocessen zijn gericht op het optimaliseren van hoe mensen werken en functioneren in hun functie vandaag. Er zijn natuurlijk ook wel programma’s die mikken op gedragsveranderingen, bijvoorbeeld in het kader van grote veranderingen.

Maar hoe denk je na over het talent voor de organisatie van morgen? Hoe hou je mensen inzetbaar? Technologische veranderingen dwingen ons soms om heel snel functies te hertekenen, waardoor mensen soms op de verkeerde stoel komen te zitten. Hoe hou je hen veranderbereid?