Privacyverklaring

[WEBINAR] De impact van COVID-19 op het menselijk kapitaal van organisaties

29 april 2020
Tekst
Partner Content

Tijdens dit webinar kijken we naar de impact van COVID-19 op het menselijk kapitaal in onze organisaties – tijdens én na de coronacrisis.

We baseren ons op de resultaten van een grootschalige enquête bij 1241 bedrijfsleiders en HR-professionals om een zicht te krijgen op de impact die COVID-19 volgens hen had op hun organisatie en werknemers.

We bespreken de uitdagingen die zich stelden en de maatregelen die men nam. We staan stil bij het thuiswerk, dat onomkeerbaar lijkt te worden, en de gevolgen die dit alles had voor de motivatie, de productiviteit en het welzijn van het menselijk kapitaal in organisaties.

Vervolgens richten we onze blik op de toekomst. Wanneer deze crisis gaat liggen, hoe kunnen we optimaal zorg dragen voor het menselijk kapitaal van organisaties? Om het te bestendigen, en misschien zelfs sterker te maken dan voorheen? Wat hebben we geleerd dat ons helpt op weg naar een duurzame, veerkrachtige work force?

Vooraleer af te sluiten, zoomen we nog in op de implicaties die dit heeft voor HR-professionals. Wat kunnen zij meer, en wat minder doen ? Wat zullen zij nu wel aandurven, dat voorheen onmogelijk leek?

Date and Time

Thu, April 30, 2020

10:30 AM – 12:00 PM CEST

Add to Calendar

Programma

10u30: start webinar

Opening met voorstelling presenters, agenda en beschrijving steekproef

• Arbeidsmarkt - Kris De Meester, Manager Health & Safety Affairs, International Industrial Relations, VBO-FEB VBO-FEB

• Flexibele arbeidsorganisatie door Prof.dr. Ans De Vos, AMS

• Welzijn – terugslag of terugveren? door dr. Kathleen Vangronsvelt, AMS

• De coronatest voor HR door David Ducheyne, HRPro.be

• Q&A

• Conclusie door Prof. Dr. Ans De Vos & Dr. Kathleen Vangronsvelt- AMS

12u00 : einde webinar