Privacyverklaring

Save the date... want uw mensen zijn uw belangrijkste troef.

15 april 2022
Tekst
PARTNER CONTENT

ATOSS Workforce Management Summit

Benut het volledige potentieel van uw personeel

10 mei 2022 | 09.00 - 13.00


Volatiele markten. Tekorten aan vaardigheden. Digitale transformatie. Toenemende compliance, wettelijke en beveiligingseisen. Toenemende behoeften van werknemers.

Workforce management is nog nooit zo complex geweest als vandaag.

Het potentieel van workforce management is nog nooit zo groot geweest als vandaag en het zal ook nooit zo klein zijn als vandaag.

Het is een strategische succesfactor geworden voor bedrijven. Uitstekende digitale workforce management platformen zijn van cruciaal belang voor elke organisatie en haar workforce potentieel.

Welkom op een uniek, inspirerend en uitgebreid evenement voor inzichten in hoe slimmere processen kunnen worden ontworpen om efficiënt, flexibel en medewerkersgericht werken toekomstbestendig te maken.

De inzichten en inspiratie komen van toonaangevende experts zoals Microsoft en SAP, maar ook van ATOSS zelf en de klanten van ATOSS, waaronder HORNBACH.

Verzeker uw plaats om meer te weten te komen over:

  • Uitgebreide inzichten in workforce management, van strategisch tot operationeel niveau: trends, best practices en case studies van klanten
  • Hoe technologie de toekomst van frontline workers kan beïnvloeden
  • Hoe grote, complexe en multinationale organisaties door de huidige situatie kunnen navigeren en hun workforce management kunnen evolueren
  • ...en meer

Inschrijven: ATOSS International Workforce Management Day | ATOSS AG