Ook Securex steunt Fastfwd

10 juni 2021
Ook Securex steunt Fastfwd

Initiatiefnemers Stefan Dierckx (Projective & Exellys) en Jürgen Ingels (Smartfin Capital) verwelkomen hr-dienstverlener Securex aan boord van hun coöperatie Fastfwd.

Fastfwd Belgium is een coöperatie van Belgische digitale leiders die kmo’s willen ondersteunen in hun digitalisatietrajecten met tools. Deze moeten samen een blauwdruk vormen voor de digitale transformatie in tal van organisaties. Stefan Dierckx gelooft dat het ruim één miljoen kmo’s een steuntje in de rug kan gebruiken voor digitalisering: “Op basis van de inzichten verworven via onze partners ontwikkelen wij behoeftegerichte en concrete hulpmiddelen. Zij die dagelijks met alle soorten Belgische ondernemingen in contact staan, weten uiteraard goed wat er op de markt speelt.”

Jocelyn Darbroudi, Chief Information Officer van Securex, gelooft dat een goed digitaliseringstraject zorgt voor efficiëntie, een centraal hr-overzicht en voor inzicht dankzij integratie van hr-aspecten.”

Bedrijven zoals Securex zijn dankzij hun netwerk en kennis van de kmo-markt cruciaal voor de verdere evolutie van Fastfwd Belgium. De dienstverlening van Securex is volledig gericht op het ondersteunen van starters, werkgevers en zelfstandigen in alle fasen van hun projecten en over alle afdelingen heen. Een partnerschap met Securex geeft Fastfwd Belgium toegang tot een zeer breed publiek dat gratis alle aangereikte tools van Fastfwd Belgium kan gebruiken voor hun digitale transformatie.

Bron: fastfwd-belgium.be