Privacyverklaring

Olivier Van Obergen nieuwe People & Culture Director van ManpowerGroup BeLux

8 april 2022
Tekst
Jo Cobbaut
Beeld
Manpower Group Belux

ManpowerGroup heeft Olivier Van Obergen (49) benoemd tot People & Culture Director voor België & Luxemburg en lid van het Directiecomité.

Als People & Culture Director sedert april 2022 is het de ambitie van Olivier om het werkgeversmerk van ManpowerGroup in België te versterken. Op de agenda van zijn team staan onder meer:

  • aantrekken en ontwikkelen van talenten,
  • NWoW en
  • uitbreiden van de bedrijfscultuur als pijler van de DDI-strategie van de groep (Diversification, Digitalisation, Innovation).

Olivier Van Obergen kwam in dienst kwam bij ManpowerGroup in 1998, maar zijn loopbaan begon drie jaar eerder als sociaal auditeur in een uitzendkantoor.

Olivier heeft een sleutelrol gespeeld in het dagelijks beheer en de ontwikkeling van het bedrijf. Hij bekleedde er verschillende functies tot hij in 2018 Senior Fleet, Procurement & Facilities, Billing & Client Reporting, Payroll Temp Manager werd en leiding gaf aan verschillende teams.

Hij beheerde met succes een aantal projecten op basis waarvan ManpowerGroup zijn processen kon verbeteren en tal van uitdagingen kon aangaan, niet alleen op het vlak van automatisering en digitalisering, maar ook op het gebied van duurzame ontwikkeling (ESG).

Olivier Van Obergen behaalde een Bachelor in Human Resources aan de Erasmus Hogeschool (1994).