Privacyverklaring

Hoe zit het met de VIBE™ bij uw organisatie?

27 april 2021
Tekst
Partner Content

Het ontwikkelen van een divers en inclusief personeelsbestand is belangrijker dan ooit. Maar, weet u waar u vandaag de dag staat? Heeft u uw doelen helder voor ogen? De VIBE™ Index van Workday helpt u om op eenvoudige wijze de betrokkenheid, diversiteit en inclusiviteit van uw teams te meten en te verbeteren.

Met de VIBE™ Index krijgen HR-leaders het inzicht en de tools in handen om positieve veranderingen te stimuleren, die bijdragen aan het creëren van een geweldige werkplek voor iedereen. Zo worden er, naast het in realtime meten van de VIBE bij een organisatie, best practices en rapporten aangeboden die organisaties helpen met hun beleid op dit gebied. Het uiteindelijke doel? Eén index waarmee organisaties over de hele wereld betrokkenheid, diversiteit en inclusie meten, vergelijken en presenteren.

In dit eBook leest u alles over de VIBE™ Index, een eenvoudig maar effectief framework waarmee u:

  • Beoordeelt hoe betrokken, inclusief en divers uw personeelsbestand op dit moment is.
  • De vooringenomenheid tijdens recruitmentprocessen kunt wegnemen.
  • Impactvolle doelen kunt stellen (en de voortgang hiervan in realtime kunt meten).
  • Inzichten krijgt aangereikt om positieve verandering te stimuleren.

Echte verandering vraagt een bijdrage van ons allemaal. Dit eBook helpt u op weg. Wilt u na het lezen van dit eBook nog meer weten? Op 20 mei aanstaande organiseren HRmagazine en Workday een workshop over dit onderwerp. Klik hier voor meer informatie en uw aanmelding.

Belonging & Diversity