Bedank je werknemers thuis met een Royco pauze pakket

16 november 2020
Bedank je werknemers thuis met een Royco pauze pakket

Door de nieuwe lockdown wordt er weer volop thuisgewerkt. Maar hoe hou je jouw werknemers thuis gemotiveerd en bedank je hen voor hun inzet?

Thuiswerken heeft zijn voordelen. Zo kan je meebrullen met je favoriete muziek terwijl je presentaties maakt en erna vergaderen via zoom op je pantoffels. Maar thuiswerk heeft ook zeker nadelen. Want naast het feit dat we onze collega’s minder vaak zien, nemen we ook minder pauzes. En net die pauzes zijn vitaal voor ons mentaal welzijn en stellen ons in staat om met stress om te gaan.

Waarom geef je je werknemers dan geen pauze cadeau?

Verwen je werknemers met een zalige pauze aan huis en laat hen van een soepje genieten dankzij Royco “Big Box at home”. Een bedankje dat jouw werknemers op prijs zullen stellen!

Geen zorgen! Wij bezorgen alle Royco pakketjes aan huis bij jouw werknemers. Dan kan ook jij even genieten van een deugddoende Royco pauze.

Hoe werkt het?

Royco Big Box at home pakketten zijn uitsluitend te bestellen door professionele klanten en zijn bestemd voor werkgevers als geschenk aan hun werknemers. Bestel het gewenste aantal pakketten (bv. één pakket per medewerker) en Royco zorgt voor de levering aan huis bij jouw werknemers. Na de online bestelling neemt Royco contact met je op om een lijst met verzendadressen op te vragen. Na betaling handelt Royco de verzending en aflevering van de pakketten af zonder extra verzendkosten in rekening te brengen.

Ontdek hier alle boxen!

Je geeft je werknemers met Royco niet alleen een pauzemoment, maar ook een groentenmoment. En dat mag je heel letterlijk nemen: want in dat Royco soepje zitten echte groenten, die ook in poedervorm een groot deel van hun voedingswaarde behouden.

Die groenten omzetten naar heerlijke soepjes, gebeurt op een duurzame manier. Door lokaal te denken, door geen groenten te verspillen. Niet alleen je werknemers worden dus beter van onze soepjes.

Ontdek alle voordelen op Royco.be