Privacyverklaring

Grootschalig onderzoek naar de impact van de pandemie op het menselijk kapitaal – Bevraging 7

1 juni 2022
Tekst
PARTNER CONTENT

Meer dan 2 jaar na de eerste bevraging (april 2020), sluiten arbeidspsychologen Kathleen Vangronsvelt en Ans De Vos het onderzoek naar de Impact van COVID19 op menselijk kapitaal in organisaties af.

Zoals steeds komen thema’s als telewerk, welzijn, verbondenheid en loopbaanontwikkeling aan bod. Wat is er veranderd? And is it here to stay?

Daarnaast focust deze bevraging ook op het psychologisch contract tussen werkgever en medewerkers. Op welke domeinen zijn de verwachtingen veranderd, en op welke gebieden niet? En matchen deze verwachtingen nog steeds tussen beide partijen?

Voor deze afsluitende bevraging laten we naast werkgevers (HR-professionals en bedrijfsleiders) ook medewerkers aan het woord. Hoe hebben zij de impact van COVID19 op het werk ervaren? Verspreid de medewerkers-link gerust ook in jouw organisatie.

De resultaten van meer dan 2 jaar onderzoek worden voorgesteld aan bedrijfsleiders en HR-professionals op vrijdag 1 juli (11u) tijdens een gratis webinar. Inschrijven kan via de link die op het einde van de vragenlijst verschijnt.

Alvast bedankt voor je deelname!

Prof. Dr. Kathleen Vangronsvelt & Prof. Dr. Ans De Vos

Next Generation Work

(Aangezien we enkel geïnteresseerd zijn in uw persoonlijke mening, zijn er geen foute of juiste antwoorden. De verwerking van de antwoorden gebeurt volledig anoniem. Het invullen van de enquête zal een 15-tal minuten in beslag nemen.)

Deze bevraging is een samenwerking tussen Antwerp Management School, VBO en HRPro.be en werd mede mogelijk gemaakt dankzij B-Tonic (dochteronderneming van Baloise Insurance), Indiville/Bpact, HRmagazine, en de SD Worx Chair Next Generation Work.