Cartamundi toont zich erg flexibel in zijn zoektocht naar talent

4 mei 2022
Beeld
Cartamundi
Cartamundi toont zich erg flexibel in zijn zoektocht naar talent

In zijn zoektocht naar technici toont Cartamundi zich erg flexibel. Technische scholing is niet nodig. Technisch inzicht, een basiskennis Nederlands en de juiste mentaliteit volstaan. Het drieploegenstelsel staat een verlengd weekend niet in de weg, zo belooft de producent van kaarten en bordspellen.

Samen met hr-dienstverlener Tempo-Team organiseert Cartamundi Group een jobevent, want hij zoekt 130 nieuwe technische medewerkers voor vaste indienstname op zijn site in Turnhout. De producent van speelkaarten en bordspellen groeit al een aantal jaren sterk. Er zijn vandaag al 420 medewerkers aan de slag in Turnhout, maar op korte termijn zijn er nog eens veertig nodig en binnen anderhalf jaar nog eens veertig.

Cartamundi doet dat wel gefaseerd om iedereen een gedegen onboarding en opleiding te geven. “De aanwervingen komen er om de groei van de bestaande en nieuwe activiteiten op te vangen en anderzijds om te anticiperen op de toekomstige pensionering van ons personeel dat in vele gevallen meer dan dertig jaar anciënniteit telt”, zo stelt Wim Vlekken, Vice President Collectibles en Trading Card Games Europe bij Cartamundi.

Direct een vast contract voor een aantrekkelijk drieploegenstelsel

Het bedrijf komt potentiële operatoren, onderhoudstechnici en drukkers een flink eind tegemoet op het vlak van levenskwaliteit. Technische scholing is niet vereist. Mensen met een goed technisch inzicht, een basiskennis Nederlands, de juiste mentaliteit en de wil om bij te leren, zijn van harte welkom om deel te nemen aan het evenement en te solliciteren.

Uiteraard biedt Cartamundi een competitief loon- en voordelenpakket, met de mogelijkheid om in te stappen in een fietslease-programma. Wie instapt krijgt onmiddellijk een Cartamundicontract en kan gerust zijn: het drieploegenstelsel met een verkorte arbeidsdag op vrijdag en vier nachten in plaats van vijf, biedt de mogelijkheid om te genieten van een verlengd weekend.