Werk is meer dan ooit in evolutie. We zagen de voorbije jaren nogal wat HR-theorieën en studies over ‘The future of work’, met in gedachten een eindpunt en een definitief model. Vandaag beseffen we dat werk gewoon altijd evolueert. Waar en wanneer we werken, hoe we werken, welke jobs we wel zullen doen en welke jobs zullen verdwijnen, de verbanden waarin we werken…
Werk is meer dan ooit in evolutie. We zagen de voorbije jaren nogal wat HR-theorieën en studies over ‘The future of work’, met in gedachten een eindpunt en een definitief model. Vandaag beseffen we dat werk gewoon altijd evolueert. Waar en wanneer we werken, hoe we werken, welke jobs we wel zullen doen en welke jobs zullen verdwijnen, de verbanden waarin we werken… Ons denken daarover is plots versneld en misschien ook geradicaliseerd. Denk maar aan de sterke drive naar digitalisering, of het belang dat nu echt aan welzijn wordt gehecht.
Één ding is zeker – HR moet fijne voelsprieten ontwikkelen en trends vertalen naar de eigen realiteit.
We zijn te gast bij Le Sanglier des Ardennes in Durbuy en worden culinair verwend door Wout Bru en zijn team. Deze editie vindt plaats op donderdag 31 maart en vrijdag 1 april 2022, van lunch tot lunch met de mogelijkheid om te overnachten in Durbuy.
By invitation only
Le Sanglier des Ardennes
Rue du Comte Théodule d'Ursel 14
6940 Durbuy
Verdoe jij ook te veel tijd met het opvolgen van alle nieuwtjes in je feed? No worries, wij verzamelen alles wat nieuw is in de hr-wereld. Al die nieuwtjes komen wekelijks in jouw mailbox terecht.