maart52020

Opleiding

Facilitatie

HR-Learn brengt HR-professionals in beperkte kring samen om hun talent naar een hoger niveau te brengen. Deze HR-Learn sessies werden getest en goedgekeurd door het HRmagazine-team.

Info

We spenderen allemaal veel tijd in meetings, workshops, discussies. Heel vaak leveren die niet de resultaten op die we zouden kunnen verwachten. Facilitatie is een middel om te komen tot gedeelde doelstellingen en afgesproken acties.

Facilitatie is gericht op het proces van de discussie. Het is een skill die HR-professionals kunnen gebruiken tijdens directiemeetings, uitwisselingen, workshops. Deze skill vergroot de impact van HR in de organisatie, omdat het HR in staat stelt bij te dragen, ook als de inhoud ver staat van onze kennis.

Maar dan enkel wanneer het goed gebeurt. Facilitatie gaat over het stimuleren, structureren, visualiseren en documenteren van discussies met als doel sneller tot een resultaat te komen. Het is belangrijk om een dergelijke facilitatie voor te bereiden in functie van de doelstelling.

Op het einde van deze workshop hebben we volgende doelen gerealiseerd:

  • Deelnemers hebben inzicht in wat facilitatie is en hoe het werkt
  • Ze zijn in staat om een facilitatiestructuur op te zetten
  • Ze hebben de basistechnieken van facilitatie onder de kneep
  • Ze weten wat de do’s and don’ts zijn van facilitatie
  • Ze kunnen zelfstandig een discussie faciliteren

Docent

david ducheyneDavid Ducheyne is opgeleid als facilitator in metaplanning en “strategic doing” en heeft ook een vorming visual harvesting gevolgd. Hij faciliteert sedert 1994. Tijdens de 25 jaar loopbaan als HR professional en directeur kon hij zijn ervaring inzake faciliteren op diverse momenten inzetten. Hij deelt heel graag de basis van facilitatie. De opleiding is zeer praktisch en richt zich zeer specifiek op HR-professionals.

 

Prijs

850 EURO

Duur

9u – 17u

Locatie

Xpand
Galileilaan 18
2845 Niel

Book now

Ja, ik wens in te schrijven voor dit event!

Dit veld aub invullen.
Onjuist emailadres.Let op dat je geen spaties gebruikt!
Invalid Input
Graag invullen aub.
Vink aub aan.